Waterpijp kopen

Een hookah, shisha of waterpijp is een instrument met één of meer stelen voor het verhitten of verdampen en vervolgens roken van tabak, gearomatiseerde tabak of soms ook wiet. Het bestaat uit een lang, slank lichaam, waaraan een bol of pijp is bevestigd. De bol geeft een warmte af, net als de vlam van een vlam, aan de tabak en trekt de rook door het water naar boven, uit het water dat q ually gedistilleerd water is. De hookah, of waterpijp is het meest voorkomende type, en wordt gebruikt door sjiieten.

Het lichaam van de hookah, of het nu van klei, metaal of plastic is, en het water in de kom, zijn over het algemeen gemaakt van katoen, of gel. Dit type gel kan wel drie maanden meegaan, en is redelijk goedkoop. Om shisha te hookahen worden hangers gebruikt. Hookah pijpen zijn er ook in verschillende maten. De oudere exemplaren worden borea’s genoemd, en de exemplaren die tegenwoordig worden gebruikt worden sigaretten genoemd.

De vervaardiging van hookahs verschilt van cultuur tot cultuur. In de landen van het Midden-Oosten wordt de hookah musaslay genoemd, en wordt hij samen met koffie of thee gerookt. In Turkije wordt de hookah gunay genoemd, en wordt hij met yoghurt heet gemaakt. In Iran wordt in plaats van guna het woord guna gebruikt, dat lakmoespapier is.

De tabak die wordt gebruikt om de hookah te maken, of het nu klei, tabak of penseel is, hangt af van het fabricageproces. De klei wordt hard geperst, terwijl het eindproduct met behulp van machines wordt verwerkt.

Light-hoerahtabak heeft de voorkeur van mensen die niet diep inhaleren, en wordt gemaakt van lichte, fruitige tabakken. Medium hookah tabak wordt gemaakt van medium tabakken, en is iets zoeter van smaak. De zware hookah tabak wordt gemaakt van de beste Turkse tabak en heeft een zwarte Egyptische smaak.

Van sigaren wordt over het algemeen gedacht dat ze een gezonder alternatief zijn dan waterpijpen. Hoewel het roken van waterpijptabak geen trekje is van sigarenrook, is het minder “heet” en misschien niet zo goed voor je, als een sigaar. De waterpijp is een geweldige waterpijproker, omdat de waterkamers een grote hoeveelheid rook kunnen afgeven en de rook doordrenkt is met hetzelfde water, dus daarom is het gezonder en heeft het minder thermisch effect op je.

Als je een hookah bar bezoekt, of er een koopt op EBay, vergeet dan niet om de accreditatie van de verkoper te controleren. Deze accreditatie vereist slechts minimale informatie, zoals de volgende: bedrijfsnaam, fysiek adres, telefoonnummer en type van verzending. Ook het aantal aankopen is minimaal. Zorg ervoor dat de verkoper een klantenservice of telefoonnummer heeft.

Het roken en verkopen van waterpijpen wordt afgeraden. Er is veel controverse en publieke bezorgdheid over het roken van een waterpijp en het wordt ook ontmoedigd door de politie. Rook nooit meer in het openbaar, of de politie zal je komen halen. Tips voor het kopen van waterpijptabak:

– Koop geen bier voor een man en laat hem een sigaar roken en om meer vragen.

– Laat een jongen nog een sigaar roken en in de rook lopen.

– Als een kerel wat waterpijp wil, laat het hem dan weten.

– Als je niet veel weet over waterpijp roken, e-mail, PM, of stel een vraag op een rokersforum.

– Vermijd zoethout. Het bakkie ruikt heerlijk en kan voor jou anders (aan)voelen.

– Wat niet authentiek is, is “100% zuivere haakjestabak die uitsluitend wordt gebruikt voor de bereiding van haaknaalden.” Het moet op de traditionele manier worden gemaakt.

– Het moet minstens 48 uur in een vochtig klimaat worden gemaakt.

– Het moet droog zijn voor het inpakken.

– De tabak moet met rubber stoppen worden verpakt en in een Tyvek-zakje worden bewaard.

– De tabak moet van optimale kwaliteit zijn om ademhalingsproblemen en allergieën te voorkomen.

Koop voor jezelf een kit en wees klaar om te winkelen de volgende keer dat je gaat waterpijp winkelen. Je kunt veel verkopers vinden op het internet.