Post production

Deze eenheid wordt een blog genoemd.

Maar wat betekent “post-productie” eigenlijk?

Voor filmblogs staat een geschikte blog nu op zichzelf. Een kleine selectie van post-productiegereedschappen die deel uitmaken van post-productie is er in verschillende categorieën: motion graphics, videobewerking, enz. Bijgevolg vereist elk visueel medium, een apparaat voor het overbrengen van informatie over film en zijn vorm, een specifieke uitrusting of omgeving. Omgekeerd hoeven we geen officiële digitale camera’s aan te schaffen om onze film te monteren en uit te brengen, aangezien we de bronbestanden via onze blog publiceren. Dat is het voordeel van het posten van individuele bestanden van digitale camera’s, ook wel bekend als P2P?

Zoals eerder vermeld, is de thema-overlay te combineren met kilobyte- en MB-netwerken, en daarom hebben we geen dure PC en internetverbinding bij de hand nodig om onze film op iEditing Studio te bekijken. Bovendien hebben we een toetsenbord en muis bij de hand nodig om de editor in het P2P tijdperk te bedienen.

Hoewel het P2P tijdperk rond eind 2010 begon, vond de eerste professionele film post-productie plaats in juni 2011. De meeste van de merken zijn bloeiend, ongeacht of het LinX Studio , FilmTea (oprichter en producent), SLC-Office, enz. als het gaat om post-productie. Ze vragen momenteel allemaal een kleine vergoeding tussen $50-125, zelfs voor persoonlijke mediabestanden; goede prijs voor lange termijn backing tokens en bijdragend aan het succes van post-productie.

Lees meer:
3D animatie