Led bouwlamp

Het succes van een industrieel verlichtingsproject hangt af van de keuze van de verlichtingsapparatuur die u zult gebruiken en van de veiligheidssystemen die u zult ontwerpen om ervoor te zorgen dat het professioneel werkt en in overeenstemming met alle regels en voorschriften en de meest recente procedures voor die specifieke sector.

LED-verlichting verschilt evenveel van de verlichting die thuis en in andere industriële toepassingen wordt gebruikt als nachtverlichting van auto’s en motorvoertuigen. LED-verlichting verschilt evenveel van biljart als de ene biljarttafel van de andere.

Er is een breed scala van verlichtingssystemen om uit te kiezen, met inbegrip van maar niet beperkt tot traditionele fluorescerende, hoge druk natrium, natrium gebaseerde lampen, fluorescerende, halogeen of LED-verlichting. Er zijn HID-systemen en sommige hebben additieve verlengde levensduur, metaalhalogeniden, wolfraam arcering, fluorescentie gebaseerde halogeen – kwik gebaseerde lampen, metaalhalogeniden.

Voorts kunnen de industriële verlichtingssystemen worden gesorteerd op basis van een breed spectrum van kleurtemperaturen, zoals warm wit, warm wit / wit hogedruknatrium, koud wit / koud hogedruknatrium, daglicht en fluorescentielampen.

Bij het ontwerpen en installeren van een industrieel verlichtingssysteem moet met een aantal zaken rekening worden gehouden.

In de eerste plaats moet u de verschillende soorten licht en hun rendement kennen en zich daarvan op de hoogte stellen; zij hebben elk hun eigen kwaliteit bij een bepaalde absorptiegraad. Hoog rendement

Laag rendement en bijna hoog rendement zijn de twee categorieën verlichting waarmee alle verlichtingssystemen zijn uitgerust, en worden gebruikt naar gelang van het budget dat voor het verlichtingssysteem is vastgesteld.

In de afgelopen jaren is het energiebesparende licht echter steeds populairder geworden en daaronder zijn:

– LED-verlichting – Dit is het meest populaire verlichtingssysteem.

– Fluorescerende F uitbesteding – Typisch gebruikt in magazijnen.

– Fluorescentie-retrofitting – Dit type wordt gebruikt in fabrieken waar de temperaturen en het stroomverbruik zeer hoog zijn, en waar verlichting met een lange levensduur vereist is.

– LED-verlichting – Dit is ook bekend als Solid State Lighting (S Sle).