Destination wedding

Als professioneel fotograaf van grote groepen bruiloften, ben ik veel situaties tegengekomen waar inspiratie zo belangrijk is geweest om Wedding Day Photo speciaal te maken. Met een beetje magie hoop ik jullie te helpen jullie dag in goede banen te leiden met content waar jullie van zullen houden.

Destinatiehuwelijken kunnen op veel verschillende manieren worden gerealiseerd. Hier zijn de meest voorkomende: een exotische locatie, een zonnig strand, hotchpotch – toepassing van een killer soundtrack. Een “nieuwe” huwelijksceremonie zonder nummering van de kaarsen op het altaar. Een smaakvol accent in het decor. Een populaire locatie versierd met kleur, sfeer en textuur. En nog veel meer. De sleutel in deze gevallen is om de juiste aanpak te vinden die past bij de andere elementen van de bruiloft. Dit is wat de fotograaf beschrijft wanneer hij ontmoetingen heeft met geïnteresseerde bruidsparen. “(dit is slechts een korte gids, natuurlijk bent u meer dan welkom om uw eigen bruiloft te plannen met uw ontwerper – hier zijn mijn tips voor het kiezen van de perfecte locatie voor uw grote dag).

Décor Biedt ons zoveel kwaliteit ideeën voor uw bruiloft. Alle paren moeten chocolade kaarsen en bloemen te presenteren en het is hetzelfde voor de viering dat de meesten van hen doen. De twee nieuwsesht tappen af met verschillende thema’s zoals tropisch mineraalzand, sprankelend natuurlijk glas of knisperend fonteinwater. Whiskeyglazen of geurflessen kunnen de basis en speelsheid brengen in de adembenemende ervaring. Voor cocktailrecepties is ananas een van de uitgangspunten die voor veel mensen werken. Maar bij speciale gelegenheden kunnen we ook dit unieke item nemen en samen met de andere elementen alle hits binnenhalen. Of het nu gaat om een fles Perrier in de ijsemmer of om gebruikte zure martiniflesjes, u vindt al deze ideeën op de foto. Dit zijn maar een paar voorbeelden van de laatste keer dat ik op YouTube keek.

Performance De laatste fase van de dag. Deze kan verschillende vormen aannemen, afhankelijk van het aantal videoclips waarmee u wilt werken. Een mogelijkheid is gewoon de camera op de vloer te plaatsen. Op die manier krijgt u een prachtig, bijna natuurlijk verlicht resultaat dat tot plezier en gelach leidt. Het is echter nog beter als er bij de receptie een DJ aanwezig is, aangezien veel van deze koppels genieten van het DJ-entertainment. Hier zijn enkele ideeën voor een DJ-aanwinst op uw belangrijke dag.

Gear Wat is de beste manier om memorabele momenten vast te leggen op WeddingDayPhoto ? Het fotograferen van kinderen en bruidsparen is leuk – dus het meenemen van je kinderen en op kleine oudere die schattige items zijn kan je ook een voordeel geven. Maar wees voorzichtig dat ze de juiste instelling voor de foto krijgen. Op een bepaald moment van de dag, kinderen over de drempel van de kamer van de bruid en bruidegom. Afhankelijk van uw sensatie, kunt u worden gekenmerkt als de knuffelende baby tussen jullie. Of je kunt een van de gelukkige trotse ouders zijn en zo de tijd krijgen om wat lieve plaatjes te schieten. Er zijn echter enkele dingen die je kunt doen om de kans te vergroten dat ze de juiste instellingen krijgen.

Lees meer:
Elopement