Beste babyvoeding

Wij begrijpen de angst van de ouders bij het zoeken naar een geschikt tussendoortje voor hun kind. Daarom hebben wij het nodige onderzoek gedaan om u op het spoor te zetten van de snacks die geschikter en gezonder zijn voor uw kind. Wij hebben onder meer benadrukt dat chocolade weliswaar als junkfood wordt beschouwd, maar niet geschikt is voor uw kind omdat het een hoog caloriegehalte heeft. Om er zeker van te zijn dat de snacks geschikt en gezond zijn, hebben wij veel onderzoek gedaan. Hier is onze analyse van de babysnacks die wij u aanbieden.

1. Wortelsap Snacks zou nooit compleet zijn zonder wortelen! Wortelsap wordt beschouwd als het populaire en het beste sap voor peuters. Het sap bevat wortel, selderij, komkommer, appel, alfalfa en water. Samen vormen deze vier sappen een gezond en lekker tussendoortje voor uw kind. Het sap is vooral belangrijk voor oudere peuters die vergeten melk te drinken. Het hoge vezelgehalte van wortelsap helpt volwassenen om meer voedingsstoffen uit het sap en de wortel alleen te halen, terwijl sap dat rijk is aan voedingsstoffen er ook voor zorgt dat uw kinderen hun dagelijkse dosis vezels binnenkrijgen.

2. Banaan Wortel banaan snack is een van de meest populaire peuter voedsel in de markt. Banaan wordt beschouwd als de beste sap adivcere in de wereld voor peuters. Deze snack is een favoriet vanwege de beschikbare smaken. Wat meer is, banaan is ook een gezonde voeding in het bijzonder voor peuters met een hoge energiebehoefte. Alles wat je nodig hebt om hier te onthouden is dat je moet ervoor zorgen dat de bananen die je koopt zijn niet bedekt met pesticiden.

3. Aardbeien Rijke Chocolade Knapperige Snacks Sushi is de favoriet voor peuters om verschillende redenen. Tahini is het vaak gebruikte ingredi├źnt voor de dipsaus. Het is ook mogelijk om andere gedroogde vruchten zoals rozijnen, mango’s enz. te gebruiken voor de dipsausjes. Een vezelrijke bron van eiwitten zoals soja mayonaise wordt toegevoegd aan de mix om verder te verhogen de snack van de populariteit onder peuters.

4. Fruit shake In de markt maken veel fabrikanten gebruik van de natuurlijke goedheid van fruit om hun snacks te maken. Om uw kinderen van een fruit shake te laten houden, kunt u gebruik maken van het verse fruit van uw keuze. Geef toe aan de wens van uw peuter. De keuze van vers fruit maakt de fruit shake heerlijk, voedzaam, en iets dat uw kinderen zou genieten.

Het is belangrijk op te merken dat de ideale babyhapjes vitaminen en voedingsstoffen moeten bevatten. Het is ook gevaarlijk om toe te geven aan de hunkeren van uw kind peuters. Daarom moet je een evenwicht te vinden in het verstrekken van suikerhoudende snacks en voedzame snacks.

Als u uw peuter een gezonde keuze voorschotelt, kunt u zich ontspannen. Uw peuter zal zorgen voor de inname van het ideale tussendoortje.