Reizen architectuur

Normaal gesproken gaan we niet naar buiten, niet voordat we er zeker van zijn dat we alles hebben bekeken. We bezoeken echter altijd belangrijke musea, kerken, kastelen, paleizen en industrieterreinen. Daarnaast bezoeken we graag galeries, het Louvre, Tokyo National Art Museum en andere.

Een van de meest opwindende dingen om te zien op een plaats waar we nog nooit geweest zijn is een levend dessert. De Grand Canyon aan de overkant van Vegas, werd gewoon spectaculair. Het enorme aantal kleuren en de duizelingwekkende grootsheid van de canyon maakten het een magische plek om de dag af te sluiten.

Een van de interessante dingen bij rondreizen is dat de fotografen je helpen bij het organiseren, en foto’s maken van dingen die je wilt zien. Toen we naar Europa gingen, hadden we alle fotomogelijkheden met talloze musea en Duitse bedrijven die we in onze foto’s wilden opnemen. De andere twee plaatsen die we bezochten waren de wassenbeeldenmusea in Antwerpen en Brussel, beide aan het water.

Van de meeste van onze favoriete bezienswaardigheden heeft u misschien nog nooit gehoord, maar ze zijn zeker de moeite waard. De Grand Canyon in New Mexico is al bijna veertig jaar een gat in de grond, maar sinds kort genieten toeristen van de rivieren, de wildernis en de kleurrijke rotswanden van de canyons. De Hoover dam in Arizona werd gebouwd op een van de ecologisch belangrijkste plaatsen in de Verenigde Staten, en is nu een belangrijke toeristische attractie. Het was ook tijd om Chicago te bezoeken. Chicago is uniek in zijn culturele mix van land en steden en is een prachtige stad om een dag door te brengen en de kronkelwegen van de stad te verkennen.

Wij vonden ons Wisselkind het best in het centrum van Chicago. Van de kunst tot de architectuur, Chicago heeft het allemaal en het is een prachtige plek om te flaneren en te genieten van een maaltijd of een drankje. Het Michigan meer is het handelsmerk van Chicago’s luxe hotels en dit is zeker een van de beste plaatsen om het meer te zien als u in de buurt van Lake Michigan bent. U zult een hele dag in dit hotel willen doorbrengen; het is een prachtige plek.

Lees meer over:
Lezingen architectuur